• Home  / 
  • U wilt contact met beslissers binnen de AGF-ketens?

U wilt contact met beslissers binnen de AGF-ketens?
Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:

Smeele Communications is een gespecialiseerd adviesbureau in sales content management en vertegenwoordigt o.a. ook een aantal zakelijke magazines ( print en online). Zo ook voor het AGF-vakmagazine CHAIN.

CHAIN Magazine is een platform (print en online) voor beslissers en beïnvloeders binnen de aardappel, groenten- en fruitmarkt in Nederland. Het vakmagazine CHAIN Magazine, in printvorm, verschijnt minimaal 4 x per jaar en heeft een oplage van 6.000 exemplaren. Peter Smeele helpt CHAIN Magazine bij het professionaliseren, adviseren en verkopen van reclame-uitingen op bovengenoemde platformen.

De uitgever van het vakblad CHAIN Magazine. Ruim 7 jaar benutten vooral inkopers en eigenaren van supermarkten, groentenzaken, restaurants, cateraars en tankstations dit medium intensief.

Vooral afzetorganisaties, veilingen, marktgerichte telers en toeleveranciers binnen de AGF-branche zetten dit unieke trademarketinginstrument meestal in om hun business verder uit te bouwen.

Heeft u wel een verkoopverhaal, maar geen tijd om het om te bouwen naar een commercieel interview en of reclame-uiting(en)? Geen nood.

Vul a.u.b. onderstaand contactformulier in en er wordt contact opgenomen met u, om samen te bekijken hoe wij u kunnen helpen om uw boodschap op een goede wijze te communiceren naar uw AGF-doelgroepen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Toelichting

--