• Home  / 

Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:


Hoe AGF-trademarketing u kan helpen om makkelijker zaken te doen met supermarkten.

Smeele Communications is een gespecialiseerd adviesbureau in sales content management en vertegenwoordigt o.a. ook een aantal zakelijke magazines ( print en online). Zo ook voor het AGF-supermarktvakmagazine ​VERS IN RETAIL.

VERS IN RETAIL is een platform (print en online) voor beslissers en beïnvloeders binnen de ​supermarktbranche in Nederland. Het vakmagazine VERS IN RETAIL, in printvorm, verschijnt minimaal 4 x per jaar en heeft een oplage van ​2800 exemplaren.

Peter Smeele helpt ​VERS IN RETAIL Magazine bij het professionaliseren, adviseren en verkopen van reclame-uitingen op bovengenoemde platforms.

​​Vooral inkopers, eigenaren, medewerkers van supermarkten en tankstations dit medium intensief.

Vooral marktgerichte afzetorganisaties, veilingen, telers en toeleveranciers binnen de AGF-branche zetten dit unieke trademarketinginstrument ​veelal in om hun business verder uit te bouwen.

Heeft u wel een verkoopverhaal, maar geen tijd om het om te bouwen naar een commercieel interview en of reclame-uiting(en)? Smeele Communications helpt u.

Vul a.u.b. onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen met u, om samen te bekijken hoe wij u kunnen helpen om uw boodschap op een goede wijze te communiceren naar uw AGF-doelgroepen bij de supermarkten en haar organisaties.

Vul a.u.b. onderstaande ontbrekende gegevens in en wij nemen contact met u op!


    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Toelichting

    --