Sales content Smeele Communications


SMEELE COMMUNICATIONS ZORGT ERVOOR DAT UW CONTENT MAKKELIJKER VERKOOPT…

Smeele Communications is een gespecialiseerd adviesbureau in het geven van praktische adviezen op het gebied van verkoopcommunicatie en sales contentoptimalisatie.

Zoals u weet is content, tekst samen met beeldmateriaal, en wil je het voor je laten werken in print en/of online, dan dient het aan een aantal belangrijke criteria te voldoen, zodat uw doelgroep makkelijker wordt geactiveerd.

Naast uitgeverijen adviseren wij ook marktgerichte organisaties, die meer uit hun verkoopcommunicatie willen halen. Zo is er een
uitgebreide kennisbank aanwezig met praktische omzetverhogende tips die gemakkelijker praktisch toegepast kunnen worden binnen uw eigen bedrijfscommunicatie-aanpak.

Smeele Communications heeft meer dan 35 jaar praktijkervaring in huis, binnen de volgende vakgebieden:
Verkoopstrategie
Verkoopcommunicatie
Sales content
Paid content
Branded content
Native advertising
Advertentieverkoop voor met name trademagazines, sponsored magazines en voor b2b-uitgeverijen (print en online).

Bij uiteenlopende organisaties heb ik meegeholpen, om communicatie beter te laten werken binnen de volgende sectoren:
Communicatie
Food
Verpakking
Distributie
Personeel
– en binnen de installatiebranche.

Nieuw! Branded Contentoptimalisatie
Vele organisaties maken op dit moment de vertaalslag om content binnen de organisaties te produceren en te distribueren via verschillende contentplatformen en via diverse communicatiekanalen.

Zij zijn ook op zoek naar oplossingen voor een beter contentproces en hoe ze hun advertentie- en/of commerciële interviews beter en waardevoller kunnen laten werken. Daarbij helpt Smeele Communications u.

Hoe kunnen wij u helpen?
Samen met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde partners, zorgen wij ervoor dat de content die bij uw organisatie aanwezig is op de juiste wijze en tijdig via een juiste selectie van communicatiekanalen wordt geproduceerd, gedistribueerd en tot sales content wordt gebouwd. Zo ook in de vorm van een advertorial en/of een goede advertentie tegen betaalbare kosten. Wij adviseren welke weg een goede daarin is.

Bent u een marktgerichte organisatie, die op zoek is naar efficiëncy op het gebied van verkoopcommunicatie – sales content – binnen uw bedrijf, neem dan gerust contact met mij op.

Voor sales contenttips:
Maile(n) naar Smeele.

Peter Smeele
Paid Content Manager
Meeuwenlaan 7b
3443 BA WOERDEN
Contact: klik hier