chain-magazine logo
Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:

Goedendag!

Hierbij onze uitnodiging om u op een juiste wijze te helpen met het samenstellen van uw verkoopverhaal en plaatsen in het AGF-vakmagazine CHAIN, richting beslissers en belangrijke beïnvloeders bij uw afnemers in Nederland.

Zinvol uw doelgroep te bereiken. Hoe?

Om uw doelgroep meer te interesseren en te betrekken bij uw concepten, is het slim om uw pluspunten van uw concepten, tot zijn recht te laten komen in een goed zinvol commercieel interview.

Het vernieuwde groenten- en fruitvakmagazine CHAIN

Verrassende innovatieve agfpresentaties zal uw doelgroep bewonderen in het vernieuwde groenten- en fruitvakmagazine CHAIN. Eindelijk na 6 jaar vernieuwd. Uw klanten worden minstens 4 x per jaar verwend met omzetverhogende en impulsverhogende tips op het gebied van: Nieuwe marktgerichte presentaties, schappresentaties, marktontwikkelingen, veredeling en nieuwe technologieëen.

Het inkoopvakmagazine CHAIN richt zich op inkoop-, schap- en budgetverantwoordelijken binnen de foodbranche en met name binnen de supermarkt-, out-of-home-, foodservice en de horecabranche. Oplage: 6.000 exemplaren. Het inkoopvakmagazine is ca. 52 pagina dik, boordevol nuttige informatie. CHAIN verschijnt 4 x per jaar.

De uitgever Ulko Stoll bezit over een uitgebreid netwerk en heeft ruime ervaring binnen de branche.

Vanaf september 2017 komen wij bovendien iedere maand uit met verfijnde omzet- en kostenbesparende praktische tips en komt bij ca. 3.200 trouwe schare lezers.

Belangrijk

U vergroot gemakkelijker bij uw doelgroep de interesse in een nauwere samenwerking met uw bedrijf als u zich goed presenteert een basis zou kunnen zijn uw verkoopverhaal op een juiste wijze laten samenstellen door 1 van onze commerciële redacteuren en plaatsing in de juiste editie(‘s) van het groenten- en fruitvakmagazine CHAIN.

Hoe kunnen wij u helpen?

Samen met het inkoop-groenten- en fruitvakmagazine CHAIN en Smeele Communications helpen wij om een goed werkend verkoopverhaal samen te stellen en te plaatsen in CHAIN met name bij de juiste thema’s.

Wanneer?

Uw verkoopverhaal wat wij samen met een redacteur opstellen samen met u plaatsen wij na opdracht bij het juiste thema in de aankomende editie van CHAIN.

Hoe komt het Commerciële interview met u tot stand?

* U geeft aan ons door welke ruimte uw verkoopverhaal nodig heeft (2/1, 1/1 of 0,5 pagina).

Een commercieel redacteur neemt dan contact met u op.

Voorafgaand het interview ontvangt u per mail een aantal vragen. De antwoorden van u worden als ‘rode draad’ gebruikt tijdens het interview.

Onze redacteur gaat samen met u er een goed werkend verkoopverhaal van maken, die wij plaatsen in de gewenste editie van het agf-inkoopvakmagazine CHAIN.

Onze redacteur bepaalt de opmaak/layout van het commerciële interview, omdat hij/zij weet hoe tekst en beeldmateriaal elkaar versterken.

U als klant levert opnamegereed digitaal logomateriaal en maximaal 2 foto’s aan. CHAIN zorgt ervoor dat afsluitend onder de tekst een bedrijfsemail (info@…) wordt geplaatst om de drempel te verlagen voor reacties van lezers.

* Het afgesproken tarief is inclusief 1 tekstcorrectieronde, voor het doorvoeren van kleine tekstcorrecties.

U ontvangt gratis een bewijsexemplaar en digitaal bestand(*) van uw commerciële interview in het vakmagazine Chain. (*) = Vrij van auteursrecht, op voorwaarde dat u altijd vermeldt bronvermelding: agfmagazine CHAIN.

Voor publicatie, verkoopdoeleinden, beurs etc. kunt u altijd 20 of meer bewijsexemplaren bestellen. Kosten voor het toezenden per post – per 10 tal exemplaren is totaalbedrag € 25,- (inclusief btw), als u het kenbaar maakt tijdens het interview i.v.m. levertijd. U voorkomt door tijdig te bestellen teleurstellingen. Maximaal aantal te bestellen exemplaren is 100 stuks.

Samengevat: De voordelen van CHAIN.

De voordelen om het agfinkoopvakmagazine CHAIN in te zetten om uw verkoopteam te helpen zijn:

1) Maximale leesbereik binnen de supermarkt en out-of-home, foodservice- en horecabranche.

2) Optimale betrokkenheid. Chain levert praktische omzetverhogende en kostenbesparende content voor uw doelgroep, waar de doelgroep op zit te wachten.

3) Unieke profilering. De meest agfbladen beperken zich tot veelal niet alledaagse apart nieuws. CHAIN levert praktische omzetverhogende content, waar uw doelgroep zeker iets mee kan!

Kortom: Chain maakt het u en uw verkoopteam, makkelijker om te scoren.

Benieuwd hoe uw verhaal gaat werken?

Vul onderstaand contactformulier (backlink) in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

(hieronder komt de bestaande tekst welke nu staat gekoppeld onder navigatiebutton ‘Chain tarieven ‘ op de zoekbalk van de website van CHAIN.

 

 

 

Smeele Communications

helpt uitgeverijen en contentbureau’s met het werven van adverteerders. Zo ook heeft Smeele Communications het exclusieve agentschap voor o.a. het AGF-vakblad Chain verworven. Peter Smeele adviseert bedrijven op welke wijze ze het beste hun verkoopverhaal kunnen samenstellen en hoe u makkelijker contacten legt met uw afnemers van uw agfconcepten.

Het groenten- en fruitinkoopmagazine CHAIN is het inkoopmagazine voor aardappelen, groenten en fruit aan afnemers, inkoop en budgetverantwoordelijken bij uw afnemers in Nederland. Marktgerichte bedrijven presenteren hun visies aan de inkopende partijen in Nederland (supermarkten, horeca, tankstations, grootverbruikers). Lezers vinden in CHAIN meer en meer omzetverhogende tips per productgroep, schappresentatietips en natuurlijk ook kostenbesparende tips voor marktgerichte kwekers en telers. Kortom zinvolle informatie om het rendement van te verbeteren voor de afnemers van AGF-concepten binnen Nederland.

Reserveringsdata 2017

 • Vrijdag 8 september
 • Donderdag 23 november

U kunt meedoen met een goed verkoopverhaal en/of andere reclame-uiting in het agfvakmagazine CHAIN. Informeer naar de mogelijkheden en voor aantrekkelijke vroegboekkortingen bij:

Smeele Communications
T.a.v. Peter Smeele
E: via contactformulier onderaan deze pagina
M: 0348-433945

Hoe kunt u snel en makkelijk contact met ons opnemen?

Gezien de drukte en de zorg die wij aan uw verzoek willen besteden verzoeken wij u eerst per onderstaand formulier contact met ons op te nemen of een email tes sturen naar: p.smeele@smeelecommunications.nl of naar p.smeele@chain-magazine.nl

De voordelen van CHAIN Magazine

Gefocust op kansen en kostenbesparingen in de aardappelen-, groenten- en fruitbranche. Zowel afnemers, als wel inkoop- en budgetverantwoordelijken in de keten zelf.

 • Opiniërend vakmagazine met artikelen die zijn gebaseerd op analyses en wetenschappelijke rapporten in de taal van de lezer.
 • Chain magazine komt met trends voor inkopers, categorymanagers, ondernemers bij foodbedrijven, managers bij afzetorganisaties, telers en kwekers.
 • Managers in de foodservice, bij supermarkten en AGF-winkels krijgen nuttige informatie over teeltverbetering, foodprocessing, foodintroducties, logistiek en trends over versconcepten- en verpakkingen.
 • Bovendien telers en kwekers worden geïnformeerd over foodpresentaties en rendementsverhogende tips.

Kijk hieronder om een goed beeld te krijgen van het vernieuwde agf-vakmagazine CHAIN.

  Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?

  Smeele Communications helpt u met toegewijd team van redactieleden/specialisten om uw (verkoop)verhaal tot zijn recht te laten komen in de vorm van een goed krachtig sturend verhaal.

  Wij kunnen deze informatie, content, vertalen in een goed commercieel verhaal en/of in een effectieve advertentie. Bovendien kunnen wij traffic vergemakkelijke via online media (website, social media etc.) naar uw eigen bedrijfswebsite.

  U heeft 100% zekerheid, dat uw doelgroep blij wordt, van uw (reclame)uiting op onze platformen en/of mediakanalen.

  Hoe helpen wij u?

  Één van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u. Smeele Communications zorgt ervoor dat het interview goed wordt opgepakt door 1 van onze redacteuren. Vervolgens wordt het opnameklaar wordt aangeleverd en geplaatst in het juiste medium of media.

  Hoe nu verder?

  Vul onderstaande gegevens in op onderstaand contactformulier en vink de juiste mogelijkheden aan.
  Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Ja, ik heb interesse
  om via het professionele vakmagazine Supermarkt.team (oplage: 9.200) mijn doelgroep binnen de Nederlandse supermarktbranche te interesseren en ik kies voor:
  [checkbox* your-cb "Mogelijkheden om mijn concepten bekender te maken in het vakmagazine/platform Supermarkt.team (print en/of online). "Verkoop communicatieplan: Prijs in overleg" "Strategisch communicatie-oplossing."Een reclame-uiting in het tankshop vakmagazine SeeStore." "Ik heb een andere vraag. Zie bericht/toelichting hieronder."]


  Genoemde tarieven zijn exclusief btw.

  Vul a.u.b. de overige gegevens in
  (Velden met een * zijn verplicht):

  Bedrijfsnaam *

  Uw naam *

  Uw emailadres *

  Uw telefoonnummer

  Bericht/Toelichting

  Voor bovengenoemde werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Terug naar de Homepagina