Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:

  Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?

  Smeele Communications helpt u met toegewijd team van redactieleden/specialisten om uw (verkoop)verhaal tot zijn recht te laten komen in de vorm van een goed krachtig sturend verhaal.

  Vervolgens kunnen wij deze informatie, content, vertalen in een commercieel verhaal, vertalen in een effectieve advertentie en als u wilt traffic genereren ook naar online media (website, social media etc.).

  U heeft 100% zekerheid dat de door u genoemde voordelen op een juiste manier wordt versterkt en dat het mooi aansluit bij uw doelgroep.

  Hoe helpen wij u?

  Één van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u. Smeele Communications zorgt dat het opnameklaar wordt aangeleverd, plaatsing in de Tankshopleveranciersgids en als u wilt - tegen aantrekkelijke condities - ook in andere (online) media.

  Contactformulier

  1) Vink onderstaand verzoek aan en Informeer vandaag nog naar onze aantrekkelijke voorwaarden.
  2) Vul onderstaande gegevens in op onderstaand contactformulier
  3) Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Graag tot ziens!


  Ja, ik wil meedoen met een commercieel interview in de aankomende editie van het tankshopvakmagazine SeeStore. Neem a.u.b. contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.Ja, ik wil de doelgroep binnen Nederlandse tankstations bereiken en wile een strategisch communicatieplan. Neem a.u.b. contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.Ja, ik wil meedoen met een een hyperlink naar mijn bedrijfswebsite toe, in 3 nader te bepalen productgroepen op het online tankshopplatform, namelijk tankshopleveranciersgids.nl voor een speciaal introductietarief van slechts € 56,- (excl.btw) per maand. Periode 6 opeenvolgende maanden. Neem a.u.b. contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.Ja, ik heb interesse in de speciale combinatie-tarieven. Neem a.u.b. contact met mij op.Ja, ik heb interesse in een verkoopcommunicatieplan voor dit jaarJa, ik wil een strategische communicatie-oplossing. Neem a.u.b. contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken.Ik heb een andere vraag, zie bericht/toelichting hieronder.

  Voor bovengenoemde werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  *) Deze velden zijn verplicht

  Bedrijfsnaam *)

  Uw naam *)

  Uw emailadres *)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht/Toelichting

  Terug naar de Homepagina
  --


  Smeele Communications | Meeuwenlaan 7B | 3443 BA | Woerden | KvK 66728150 | T: 0348 – 433 945