superintro-contact

Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?

Graag help ik – Peter Smeele – samen met een toegewijd team van redactieleden/contentspecialisten om uw (verkoop)verhaal krachtig en snel tot zijn recht te laten komen o.a. in de vorm van een goed sturend en geloofwaardig verhaal voor u. Smeele Communications heeft ruim 20 jaar ervaring op dit gebied van branded en native content voor business tot business en retail.

Vertaling van uw concepten vormen wij op een juiste manier in een goed commercieel verhaal eventueel versterkt met een goed werkende opvallende advertentie. Daarnaast plaatsen wij een compacte samenvatting op onze socials (Linkedin, Facebook, Twitter en eigen bedrijfswebsite). U heeft 100% zekerheid, dat uw doelgroep blij wordt van uw (reclame)uiting op onze platformen en/of ingezette mediakanalen (bijvoorbeeld van het beste supermarktvakmagazine Supermarkt.team, dat maximale dekking heeft binnen de supermarktbranche).

Hoe helpen we u op korte termijn?
1 van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u, door vragen te stellen waar uw doelgroep van u de antwoorden hoopt aan te treffen. Op uw verzoek wordt het opnameklaar aangeleverd en geplaatst in Supermarkt.team (Print en/of online).

Hoe nu verder?
1. Geef aan of u kiest op welk mediakanaal u uw (verkoop)verhaal geplaatst wenst te hebben
2. Kies hoeveel ruimte u uw verhaal de kans wilt geven? Dus 1/2, 1/1 of 2/1 pagina. Hou rekening met het aantal af te beelden foto’s, logo en de grootte ervan.
3. Welke financiële ruimte u vrij wilt maken hiervoor.
4. Vul verder a.u.b. de overige gegevens in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Laat dit veld blanco