Leuk dat u mijn weblog heeft gevonden!

By Peter Smeele / 20 juni 2017

Mijn naam is Peter Smeele en ik help al ruim 30 jaar bedrijven in het optimaliseren van hun verkoopcommunicatie binnen het bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan het beter afstemmen van online en offline bedrijfscommunicatie, naast het borgen van communicatieprocessen binnen het bedrijf en naar uw klanten toe. Met als doel dat klanten sneller bereid zijn om meer opdrachten bij u te plaatsen, omdat ze dan sneller tevreden zijn en opnieuw zaken met u zullen doen en uw bedrijf aanbevelen binnen hun netwerk.

Welke bedrijven heb ik kunnen helpen? Dat zijn bedrijven die werkzaam zijn binnen de volgende branches, te weten: Fast moving consumer goods, business-to-business, MKB en bedrijven werkzaam binnen de versbranche en mijn specialisme is content- , mediabedrijven en uitgeverijen tips aanreiken hoe ze het beste sales contentmanagement nog beter kunnen inrichten.

Vanaf nu zal ik regelmatig – minimaal 1 x in de 2 weken – tips aanreiken hoe u uw bedrijfscommunicatie beter voor u kunt laten werken en informatie aanreiken, welke verkoopcommunicatie (salescontent) beter bij u aansluit.

Ik wens u veel leesplezier en geef u op mijn weblog de aankomende jaren vele praktische ideeën op het gebied van sales content/ verkoopcommunicatie.

Om het in de naaste toekomst bedrijven te blijven helpen, hoop ik dat u deze blog en/of de nieuwtjes deelt en “likes” via social media naar uw bevriende zakenrelaties of personen die beslissen aangaande verkoop- en bedrijfscommunicatie.

Wilt u iedere week mijn wekelijkse blog blijven ontvangen met praktische omzetverhogende tips van Smeele Communications, meldt u zich dan aan via…….

Volg ons op:
About the author

Peter Smeele