Bakx Foods komt met foodservicemerk voor Out-of-Home

Foodworks: gloednieuw foodservicemerk van Bakx Foods

Met trots introduceerde Bakx Foods, toonaangevende leverancier van vleessnackproducten en onderdeel van de bekende OSI Group, tijdens de Horecava een nieuw assortiment vleesproducten onder een gloednieuwe Europese merknaam: Foodworks. Dit foodservicemerk bestaat uit een brede range hoogwaardige vleesproducten en bedient een grotere markt dan voorheen, namelijk de totale foodservicemarkt. Doordat Bakx Foods nu een onderdeel is van de OSI Group, is er straks een veel breder assortiment beschikbaar. Er zijn nieuwe burgers gelanceerd in diverse gewichtsklassen zoals de Angus- en Homestyle Burger. Kortom, Foodworks is een sterk merk met een gezonde toekomst.

Al jarenlang levert Bakx Foods hoogwaardige vlees- en snackproducten voor de professionele markt. Deze kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en de beste ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar in zowel diepvries als koelvers.

Voor meer informatie:

Bakx Foods BV

www.bakx.nl

Volg ons op:
About the author

Peter Smeele

Ruim 30 jaar specialist in sales content, content management en trade marketingcommunicatie, met name binnen de Nederlandse supermarktbranche. Ik help bedrijven sneller en makkelijker te communiceren met de doelgroepen met name binnen de supermarktbranche.