AAAtest

  Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?

  Smeele Communications helpt u met toegewijd team van redactieleden/specialisten om uw (verkoop)verhaal tot zijn recht te laten komen in de vorm van een goed krachtig sturend verhaal.

  Wij kunnen deze informatie, content, vertalen in een goed commercieel verhaal en/of in een effectieve advertentie. Bovendien kunnen wij traffic vergemakkelijke via online media (website, social media etc.) naar uw eigen bedrijfswebsite.

  U heeft 100% zekerheid, dat uw doelgroep blij wordt, van uw (reclame)uiting op onze platformen en/of mediakanalen.

  Hoe helpen wij u?

  Één van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u. Smeele Communications zorgt ervoor dat het interview goed wordt opgepakt door 1 van onze redacteuren. Vervolgens wordt het opnameklaar wordt aangeleverd en geplaatst in het juiste medium of media.

  Hoe nu verder?

  Vul onderstaande gegevens in op onderstaand contactformulier en vink de juiste mogelijkheden aan.
  Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Ja, ik heb interesse
  om via het professionele vakmagazine Supermarkt.team (oplage: 9.200) mijn doelgroep binnen de Nederlandse supermarktbranche te interesseren en ik kies voor:
  [checkbox* your-cb "Mogelijkheden om mijn concepten bekender te maken in het vakmagazine/platform Supermarkt.team (print en/of online). "Verkoop communicatieplan: Prijs in overleg" "Strategisch communicatie-oplossing."Een reclame-uiting in het tankshop vakmagazine SeeStore." "Ik heb een andere vraag. Zie bericht/toelichting hieronder."]


  Genoemde tarieven zijn exclusief btw.

  Vul a.u.b. de overige gegevens in
  (Velden met een * zijn verplicht):

  Bedrijfsnaam *

  Uw naam *

  Uw emailadres *

  Uw telefoonnummer

  Bericht/Toelichting

  Voor bovengenoemde werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Terug naar de Homepagina