Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:


  Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?


  Smeele Communications helpt u met toegewijd team van redactieleden/specialisten om uw (verkoop)verhaal tot zijn recht te laten komen in de vorm van een goed krachtig sturend verhaal.

  Vervolgens kunnen wij deze informatie, content, vertalen in een commercieel verhaal, vertalen in een effectieve advertentie en als u wilt traffic genereren ook naar online media (website, social media etc.).

  U heeft 100% zekerheid dat de door u genoemde voordelen op een juiste manier wordt versterkt en dat het mooi aansluit bij uw doelgroep.

  Hoe helpen wij u?

  Één van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u. Smeele Communications zorgt dat het opnameklaar wordt aangeleverd, plaatsing in het juiste medium/media.

  Hoe nu verder?

  1) Vul onderstaande gegevens in op onderstaand contactformulier en vink de juiste mogelijkheden aan.
  2) Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Ja, ik heb interesse:
  Om mee te doen met: een 1/2 pagina commercieel (telefonisch) interview in aankomende editie. Plaatsing in het vakmagazine Supermarkt.team (print). Plaatsing 1 editie € 950,00Om mee te doen met: een 1/1 pagina commercieel (telefonisch) interview in aankomende editie. Plaatsing in het vakmagazine Supermarkt.team (print). Plaatsing 1 editie € 1.560,00Om mee te doen met: een 2/1 pagina commercieel interview in aankomende editie. Plaatsing in het vakmagazine Supermarkt.team (print). Plaatsing 1 editie € 3.200,00. Prijs inclusief 2 foto-opnames op 1 locatie.Verkoop communicatieplan: Prijs in overlegStrategisch communicatie-oplossing. Neem a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden.Een reclame-uiting in het tankshop vakmagazine SeeStore.Ik heb een andere vraag. Zie bericht/toelichting hieronder.

  Vul a.u.b. de overige gegevens in
  (Velden met een * zijn verplicht):

  Bedrijfsnaam *

  Uw naam *

  Uw emailadres *

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht/Toelichting

  Voor bovengenoemde werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.


  Terug naar de Homepagina
  --


  Smeele Communications | Meeuwenlaan 7B | 3443 BA | Woerden | KvK 66728150 | T: 0348 – 433 945