Sales content Smeele Communications

Aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen?

gratis e-book aan welke eisen dient een goede advertentie te voldoen

Volg ons nu ook op:


Heeft u een goed verhaal te vertellen richting uw doelgroep?


Smeele Communications helpt u met toegewijd team van redactieleden/specialisten om uw (verkoop)verhaal tot zijn recht te laten komen in de vorm van een goed krachtig sturend verhaal.

Vervolgens kunnen wij deze informatie, content, vertalen in een commercieel verhaal, vertalen in een effectieve advertentie en als u wilt traffic genereren ook naar online media (website, social media etc.).

U heeft 100% zekerheid dat de door u genoemde voordelen op een juiste manier wordt versterkt en dat het mooi aansluit bij uw doelgroep.

Hoe helpen wij u?

Één van onze specialisten houdt een juist persoonlijk of telefonisch interview met u. Smeele Communications zorgt dat het opnameklaar wordt aangeleverd, plaatsing in de Tankshopleveranciersgids en als u wilt - tegen aantrekkelijke condities - ook in andere (online) media.

Contactformulier

1) Vink onderstaand verzoek aan en Informeer vandaag nog naar onze aantrekkelijke voorwaarden.
2) Vul onderstaande gegevens in op onderstaand contactformulier
3) Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Graag tot ziens!

Aantrekkelijke tarieven


JA, IK WIL ADVERTEREN IN DE TANKSHOPLEVERANCIERSGIDS.NL EN WIL GEBRUIK MAKEN VAN DE AANTREKKELIJKE VROEGBOEKTARIEVEN. Vink 1 of meerdere mogelijkheden aan a.u.b.Ja, Ik wil meedoen met 0,5 pagina commercieel interview,(telefonisch interview), plaatsing 3 maanden ................................................................................................................................................... € 1.195,00Ja, Ik wil meedoen met 1/1 pagina commercieel interview (persoonlijk interview bij u op het bedrijf), plaatsing 6 maanden................................................................................................................. € 2.750,00Ja, ik wil meedoen met 2/1 pagina commercieel interview (persoonlijk interview bij u op het bedrijf, inclusief maximaal 2 foto-opnames, auteursrechtenvrij), plaatsing 6 maanden........................ € 4.600,00Ja, ik wil meedoen met het plaatsen van 1/4 pagina full color banner, plaatsing 3 maanden .. € 970,00Ja, ik heb interesse in een verkoopcommunicatieplan voor dit jaarJa, ik heb interesse om ieder kwartaal, netwerkbijeenkomst te sponsoren. Neem a.u.b. contact met mij op.Ja, ik wil een strategische communicatie-oplossing. Neem a.u.b.contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken.Ik heb een andere vraag, zie bericht/toelichting hieronder.

Voor bovengenoemde werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

*) Deze velden zijn verplicht

Bedrijfsnaam *)

Uw naam *)

Uw emailadres *)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Bericht/Toelichting

Terug naar de Homepagina
--


Smeele Communications | Meeuwenlaan 7B | 3443 BA | Woerden | KvK 66728150 | T: 0348 – 433 945